Visc participa a la Fira d’Andorra la Vella

FIRA ANDORRA LA VELLA

Visc donarà a conèixer la web i anima els assistents a la fira a participar a “L’ANDORRA QUE VOLEM” perquè puguin fer propostes i reflexionar sobre temes vinculats amb la política pública.

 

El Departament de Participació Ciutadana serà present aquest cap de setmana en un estand a la Fira d’Andorra la Vella per donar a conèixer als assistents la plataforma Visc i engrescar-los a participar al procés “L’Andorra que volem”.

Aquest procés, que està integrat a l’esmentada plataforma, permet que la gent pugui fer propostes i reflexions vinculades amb les polítiques públiques perquè puguin ser considerades pel Govern d’Andorra. Els ciutadans podran presentar les seves iniciatives i opinions relacionades amb les polítiques econòmiques, financeres, educatives, sanitàries, socials, mediambientals, culturals, entre d’altres, que puguin ser assumides competencialment per les institucions del país.

“Fes sentir la teva veu” és el lema d’aquest procés que pretén arribar al conjunt de la ciutadania d’Andorra. Per aquest motiu, el seu símbol és el d’un megàfon, com els que físicament decoraran l’estand de la fira. Els visitants que s’hi apropin podran també recollir un petit amplificador de cartró que s’adapta al telèfon mòbil i n’augmenta el volum.

La Fira d’Andorra la Vella s’inaugurarà divendres 22 d’octubre, a les 11.00 hores i durarà tot el cap de setmana. Per a més informació: Fira d'Andorra la Vella - (Comú d'Andorra la Vella)