JORNADA D'IDEACIÓ HACKATÓ PER A LA REDUCCIÓ I COMPENSACIÓ D'EMISSIONS DE CO2 A ANDORRA

BANNER HACKATÓ CO2

Fundació BOMOSA, Andorra Recerca i Innovació i l'Oficina de l'Energia i del Canvi Climàtic, amb la col·laboració del Departament de Participació Ciutadana del Govern, FEDA i HiveFive, organitzen conjuntament una jornada centrada en la reducció i compensació de les emissions de CO2, en alineació amb l'agenda dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

La jornada estarà dividida en dues parts. La primera consistirà en una sèrie de xerrades de temàtica tècnica i de reflexió que endinsarà els participants a l'estat actual de la situació, per tal de poder analitzar amb major detall quins són els reptes que se'n deriven i com en podem fer front des de diferents àmbits.

La segona part de la jornada consisteix en una hackató (una dinàmica competitiva en la qual es troben durant un període curt de temps diversos perfils distribuïts per equips per col·laborar en la creació d'un projecte o resolució d’un repte) per generar idees i solucions innovadores per promoure la conversió de la petjada de CO2, gràcies a accions de mitigació i reducció de les emissions.
L’objectiu de la hackató és aportar solucions i idees per a projectes que puguin formar part del mercat nacional de compensació d’emissions de gasos d’efecte hivernacle. Aquesta dinàmica promou el treball col·laboratiu i s'adreça a estudiants, institucions, empreses i emprenedors, així com a tothom que estigui interessat a participar en aquesta activitat d'innovació oberta.

L'esdeveniment serà divendres, 31 de març, de 9h a 17.30h, a l'edifici de coworking HiveFive, d'Andorra la Vella.

Per participar a l’esdeveniment (l’aforament és limitat a 35 participants) cal inscriure’s prèviament al formulari que està disponible al següent enllaç. Trobaràs més informació aquí

 

 

 

 

BOTÓ INSCRIPCIÓ